https://sbt-test.azurewebsites.net/da/blog/e/stigning-elev-tilbageholdelse

Forøg Student Retention, Entusiasme, og Tillid

Af Kristy Littlehale

Find denne og andre store lærerressourcer i vores Education Blog!


Som en gymnasielærer i en teknisk teknisk skole ser jeg førstehånds de fordele, som visuel læring og praktiske opgaver har på mine elever. Når mine børn bruger Storyboard That ser jeg store spring i deres opbevaring , entusiasme og tillid . Mens jeg begyndte at skrive til Storyboard That sidste sommer fik jeg ikke chancen for at se frugterne af mit arbejde frem til dette sidste skoleår, da jeg begyndte at bruge softwaren i mit klasseværelse. Jeg vidste, hvad platformen kunne tilbyde mine elever: det er visuelt, det giver dem en lineær måde at fortælle en historie, det er lettere at redigere end en plakat osv. Men jeg fandt hurtigt, at Storyboard That havde så mange uventede fordele for mine børn, at jeg blev endnu mere glad for at bruge det!Opret en Storyboard 

(Dette vil starte en 2 ugers gratis prøveperiode - ingen kreditkort nødvendig)


Tilbageholdelse

En læsning, som jeg gør hvert år med mine seniorer, er det mesopotamiske arbejde Gilgameshs episke og hvert år er det en kamp for at få dem til at huske indholdet, fordi bogen ikke er det mest spændende litteraturstykke nogensinde. I år udnyttede jeg den heroiske rejse Storyboard That assignment, og jeg opdagede, at selv i januar eller i slutningen af ​​maj, mine børn husket flere elementer i historien end nogen af ​​mine tidligere klasser nogensinde har. Derudover, da jeg trak brædderne op som en anmeldelse til den afsluttende eksamen, var det en stor hukommelsesjogger! Mine børn behøvede ikke at læse hver enkelt beskrivelse - de så bare billederne og huskede historiens største plotpunkter. Nedenfor er et forkortet eksempel som af de bestyrelser, de kom op med:


Epic of Gilgamesh Example
Epic of Gilgamesh Example

Eksempel

Tilpas dette Storyboard

(Dette vil starte en 2 ugers gratis prøveperiode - ingen kreditkort nødvendig)Opret en Storyboard 

(Dette vil starte en 2 ugers gratis prøveperiode - ingen kreditkort nødvendig)Entusiasme

Mange af mine elever er praktiske elever, og de fleste er tech-savvy, så at kombinere begge disse elementer lavede rigtig meget deres dag! Mine børn elsker at vælge deres egne scener, tilpasse deres karakterer, posere dem, beskære ting og smide i sjove tekstbobler. De arbejder tæt sammen med teksten, men de forstår ikke engang det! Der var mange tilfælde, hvor klokken ville ringe og de ville slå op, dazed, fra deres computere og indse, at en hel blok havde passeret dem forbi, og det var tid at forlade!

Mange af mine elever blev virkelig kreative, og nogle af dem indarbejdede sjove ting i deres bestyrelser! (Hvem vidste at lære kunne stadig være sjovt i gymnasiet ?!) Her er nogle eksempler, der er som de brædder, de skabte:


Opret en Storyboard 

(Dette vil starte en 2 ugers gratis prøveperiode - ingen kreditkort nødvendig)Tillid

En overraskende og uventet fordel ved at bruge Storyboard That i mit klasseværelse, at når det var tid til at præsentere deres storyboards, var så mange af mine børn meget overbeviste! For de studerende, der ikke er så gode til at tegne (som mig), Storyboard That sætter dem på et visuelt synsfelt med deres mere kunstnerisk tilbøjelige jævnaldrende. For de studerende, der kæmper med at skrive, behøvede de ikke at fylde en hel slide eller Powerpoint-præsentation; i stedet kan de tilføje dialog og korte blurbs og stadig udføre deres opgave. Jeg bad eleverne om at bemærke mindst ét ​​kunstnerisk element, som de indarbejdede under deres præsentationer, hvad enten det var en zoom og en afgrøde, en skygge, lagdeling, tilføjelse af glød til månen osv. Dette førte eleverne til at være mere begejstrede for at dele en sej ting de gjorde det, eller det fik dem spændt på noget koldt, deres klassekammerater gjorde. Derudover vil ikke alle storyboard være det samme - og det er okay! Jeg kan stadig vurdere, at børnene tager fat på, hvad jeg har brug for, at de skal vide, selv om de adskiller sig lidt i deres tilgang og resultater.


BONUS! Nemme erstatningsplaner

For mig må jeg sige, at jeg var temmelig begejstret for at udnytte Storyboard That da jeg uventet var syg i februar med influenza. I en mid-of-the-night panik indså jeg, at jeg ikke havde noget for min friskmænd at gøre på egen hånd, fordi vi var på et akavet punkt i læseplanen. Ud over det havde jeg brug for dem til at opføre sig for erstatningen. Jeg loggede hurtigt ind på min Storyboard That teacher dashboard og lavede en opgave for mine studerende.

Jeg fik dem til at læse novellen " The Interlopers " af Saki, og jeg lavede en plotdiagramskabelon. (Vi var midt i at dræbe en mockingbird , og vi ville snart diskutere plot linjer for romaner, så har en kort anmeldelse arbejdet!) Eleverne kom ind, åbnede deres Chromebooks, så min email, logget ind på Storyboard That, og kom hurtigt til arbejde. De fandt min skabelon og mine instruktioner. De læser historien sammen i deres grupper og splittes derefter til deres egne plotdiagrammer. Studerende, der ikke var færdige, kunne bringe det hjem! Det er så nemt for dem at bruge og have det sjovt med. Den bedste del er, at der ikke var disciplinære opskrivninger, der venter på mig, da jeg vendte tilbage, og jeg kunne kontrollere elevernes fremskridt hjemmefra. Her er nogle eksempler som de forskellige versioner af "Climax" fra historien, der resulterede (og alle var gyldige!):


Interlopers Different Climax Examples
Interlopers Different Climax Examples

Eksempel

Tilpas dette Storyboard

(Dette vil starte en 2 ugers gratis prøveperiode - ingen kreditkort nødvendig)Opret en Storyboard 

(Dette vil starte en 2 ugers gratis prøveperiode - ingen kreditkort nødvendig)Om forfatteren


Jeg har undervist i 9-12 ELA i omkring 8 år nu. Jeg arbejder i øjeblikket i en teknisk teknisk skole syd for Boston, MA, og jeg har studerende på alle niveauer, evner og læringsstile. Unikt for vores skole er vores befolkning af studerende, der er visuelle og praktiske elever - det har faktisk beriget mange af mine lektioner og har hjulpet mig med at tænke på litteratur på meget forskellige måder!
Opret en Storyboard 

(Dette vil starte en 2 ugers gratis prøveperiode - ingen kreditkort nødvendig)Hjælp Del Storyboard That!

Læs mere på vores blog

Lærer Foretrukne

Få mest muligt ud af Storyboard That med disse fantastiske funktioner!

klasseundervisning Egenskaber

Under din 14-dages gratis prøveperiode, vil du og dine elever har fuld adgang til alle de klasseværelset funktioner.

 • Ubegrænset Storyboards med op til 100 celler
 • Personlig Lærer Dashboard
 • Støtte til Google Log On

Photos for Class

Nemt finde det perfekte foto takket være integration med Photos for Class .

 • Millioner af Creative Commons billeder
 • citeret automatisk, når de anvendes
 • Gør storyboards POP

Kraftig eksport

Når dit storyboard er oprettet, kan du nemt eksportere det til high resolution storyboardceller, PDF, diasshow og meget mere!

 • Eksport til PowerPoint, Keynote eller Google Slides
 • Upload til din blog, wiki, email eller sociale medier
 • Opret klasselokaler og brugerdefinerede printables

Præsentation Klar

Hurtigt slå enhver storyboard i en præsentation til at modtage øjeblikkelig feedback!

 • One Click Levende diasshow
 • Eksport til PowerPoint (Keynote, og Google Slides kompatibel)
 • Opret en ny præsentation lige så let efter redigeringer
Start min Gratis Lærerundersøgelse

Leder du Efter Mere?

Tjek resten af ​​vores lærer Guider og lektionsplaner!
Vores Plakater på ZazzleVores Lektioner på Lærerne Pay LærereClever Logo Google Classroom Logo Student Privacy Pledge signatory
https://sbt-test.azurewebsites.net/da/blog/e/stigning-elev-tilbageholdelse
© 2020 - Clever Prototypes, LLC - Alle rettigheder forbeholdes.
Start My Gratis Prøveversion
Udforsk Vores Artikler og Eksempler

Filmressourcer

FilmressourcerVideo Marketing

Illustrerede vejledninger

ErhvervUddannelse
Prøv Vores Andre Hjemmesider!

Photos for Class - Søg efter skole-Safe, Creative Commons Billeder! (Det Selv Cites for dig!)
Quick Rubric - Nemt Lav and Share stor leder rubrikker!
Foretrækker et andet sprog?

•   (English) Increase Student Engagement, Enthusiasm, & Confidence   •   (Español) Aumentar la Retención, el Entusiasmo y la Confianza de los Estudiantes   •   (Français) Augmenter la Rétention, L'enthousiasme et la Confiance des Étudiants   •   (Deutsch) Erhöhen Student Retention, Begeisterung, und Vertrauen   •   (Italiana) Aumentare Student Ritenzione, Entusiasmo, Fiducia &   •   (Nederlands) Verhoog Student Retention, Enthousiasme, & Confidence   •   (Português) Aumentar a Retenção do Aluno, Entusiasmo e Confiança   •   (עברית) שפר את שימור סטודנטים, התלהבות, & אמון   •   (العَرَبِيَّة) زيادة الطالب الاحتفاظ، الحماس، والثقة   •   (हिन्दी) छात्र प्रतिधारण, उत्साह, और विश्वास बढ़ाएं   •   (ру́сский язы́к) Повысить Удержание Студентов, Энтузиазм и Уверенность   •   (Dansk) Forøg Student Retention, Entusiasme, og Tillid   •   (Svenska) Öka Student Retention, Entusiasm och Förtroende   •   (Suomi) Lisätä Opiskelijoiden Säilyttäminen, Innostusta, ja Luottamus   •   (Norsk) Øk Student Retention, Entusiasme, og Confidence   •   (Türkçe) Öğrenci Tutulumunu, Heyecanı ve Güvenini Artırın   •   (Polski) Zwiększenie Retencji Studentów, Entuzjastów i Zaufania   •   (Româna) Creșterea Student de Retenție, Entuziasm, și de Încredere   •   (Ceština) Zvýšení Student Uchovávání, Nadšení, Důvěru &   •   (Slovenský) Zvýšiť Zadržiavanie Študentov, Nadšenie a Dôveru   •   (Magyar) Növekszik Student Megőrzése, a Lelkesedés, és Bizalom   •   (Hrvatski) Povećajte Zadržavanje Učenika, Entuzijazam i Povjerenje   •   (български) Увеличете Задържането на Студентите, Ентусиазма и Доверието   •   (Lietuvos) Didinti Studentų Susilaikymas, Entuziazmas, & Pasitikėjimą   •   (Slovenščina) Povečajte Študent Hrambi, Enthusiasm, & Zaupanje   •   (Latvijas) Palielināt Studentu Saglabāšana, Entuziasmu un Uzticību   •   (eesti) Suurendada Student Säilitamine, Entusiasmi, ja Usaldus