https://sbt-test.azurewebsites.net/no/blog/e/økningen-student-oppbevaring

Øk Student Retention, Entusiasme, og Confidence

Av Kristy Littlehale

Finn denne og andre ressurser god lærer i vår utdanning Log!


Som en videregående engelsklærer i en teknisk teknisk skole ser jeg førstehånds fordelene som visuell læring og praktiske oppgaver har på studentene mine. Når barna mine bruker Storyboard That ser jeg store hopp i deres oppbevaring , entusiasme og selvtillit . Mens jeg begynte å skrive for Storyboard That siste sommeren fikk jeg ikke sjansen til å se fruktene av arbeidet mitt til dette siste skoleåret da jeg begynte å bruke programvaren i klasserommet mitt. I mitt sinn visste jeg hva plattformen kunne tilby studentene mine: det er visuelt, det gir dem en lineær måte å fortelle en historie, det er lettere å redigere enn en plakat osv. Men jeg fant raskt at Storyboard That inneholdt så mange uventede fordeler for mine barn at jeg ble enda mer glad for å bruke den!Lag en Storyboard 

(Dette vil starte en 2 ukers gratis prøveversjon - ingen kredittkort nødvendig)


Bevaring

En lesning som jeg gjør hvert år med mine eldre er Mesopotamian-arbeidet, Gilgameshs episke , og hvert år er det en kamp for å få dem til å huske innholdet fordi, vel, boka er ikke det mest spennende litteraturlitteraturet noen gang. I år benyttet jeg den heroiske reisen Storyboard That assignment, og jeg oppdaget at selv i januar, eller finalen i mai, husket barna mine flere elementer i historien enn noen av mine tidligere klasser noensinne har. I tillegg, da jeg trakk opp brettene som en anmeldelse for avsluttende eksamen, var det en flott minnejogger! Mine barn måtte ikke lese hver enkelt beskrivelse - de så bare bildene og husket de største plottpunktene i historien. Nedenfor er et forkortet eksempel som av styrene de kom opp med:


Epic of Gilgamesh Example
Epic of Gilgamesh Example

Eksempel

Tilpass denne Storyboard

(Dette vil starte en 2 ukers gratis prøveversjon - ingen kredittkort nødvendig)Lag en Storyboard 

(Dette vil starte en 2 ukers gratis prøveversjon - ingen kredittkort nødvendig)Entusiasme

Mange av studentene mine er praktiske lærere, og de fleste er teknisk kunnskapsrike, så å kombinere begge disse elementene gjorde ganske mye sin dag! Mine barn elsker å plukke ut sine egne scener, tilpasse sine tegn, posere dem, beskjære ting og kaste i morsomme tekstbobler. De jobber tett med teksten, men de skjønner ikke engang det! Det var mange tilfeller der klokken skulle ringe og de ville slå opp, dazed, fra sine datamaskiner og innse at en hel blokk hadde passert dem forbi, og det var på tide å forlate!

Mange av studentene mine fikk også kreativitet, og noen av dem tok med seg morsomme ting i sine brett! (Hvem visste å lære kunne fortsatt være morsomt i videregående skole ?!) Her er noen eksempler som er som de styrene de opprettet:


Lag en Storyboard 

(Dette vil starte en 2 ukers gratis prøveversjon - ingen kredittkort nødvendig)Selvtillit

En overraskende og uventet fordel ved å bruke Storyboard That i mitt klasserom at når det var på tide å presentere sine storyboards, var så mange av barna mine veldig trygge! For de studentene som ikke er så gode til å tegne (som meg), Storyboard That satte dem på et visuelt visningsfelt med sine mer kunstnerisk tilbøyelige jevnaldrende. For de studentene som sliter med å skrive, måtte de ikke fylle opp en hel lysbilde eller Powerpoint-presentasjon; i stedet kan de legge til dialog og korte utslag og fortsatt utføre oppgaven sin. Jeg spurte elevene om å merke seg minst ett kunstnerisk element som de innlemmet i sine presentasjoner, enten det var en zoom og en avling, en skygge, legging, legge lys til månen, etc. Dette førte til at elevene var mer begeistret for å dele en kul ting de gjorde det, eller det fikk dem glade for noe kult sine klassekamerater gjorde. I tillegg vil ikke hvert storyboard være det samme - og det er OK! Jeg kan fortsatt vurdere at barna får tak i det jeg trenger dem å vite, selv om de avvike noe i deres tilnærminger og resultater.


BONUS! Enkle erstatningsplaner

For meg må jeg si at jeg var ganske spent på å bruke Storyboard That da jeg uventet var syk i februar med influensa. I en panikk i midten av natten, innså jeg at jeg ikke hadde noe for min ferske å gjøre på egenhånd fordi vi var på et vanskelig punkt i læreplanen. Utover det trengte jeg at de skulle oppføre seg for erstatningen. Jeg logget raskt inn på min Storyboard That teacher dashboard og opprettet et oppdrag for mine studenter.

Jeg fikk dem til å lese historien " The Interlopers " av Saki, og jeg satte opp en plottdiagrammal. (Vi var midt i å drepe en Mockingbird , og vi ville diskutere plottlinjer for romaner snart, så ha en kort gjennomgang jobbet!) Studentene kom inn, åpnet Chromebooks, så e-posten min, logget på Storyboard That, og fikk raskt jobb. De fant min mal og mine instruksjoner. De leser historien sammen i gruppene sine, og deretter splittes for å arbeide på egne plottdiagrammer. Studenter som ikke fullførte kunne bringe det hjem! Det er så enkelt for dem å bruke og ha det gøy med. Den beste delen er at det ikke var noen disiplinære oppskrivninger som venter på meg da jeg kom tilbake, og jeg kunne sjekke studenters fremgang hjemmefra. Her er noen eksempler som de forskjellige versjonene av "Climax" fra historien som resulterte (og alle var gyldige!):


Interlopers Different Climax Examples
Interlopers Different Climax Examples

Eksempel

Tilpass denne Storyboard

(Dette vil starte en 2 ukers gratis prøveversjon - ingen kredittkort nødvendig)Lag en Storyboard 

(Dette vil starte en 2 ukers gratis prøveversjon - ingen kredittkort nødvendig)om forfatteren


Jeg har lært 9-12 ELA i ca 8 år nå. Jeg jobber for tiden i en teknisk teknisk skole sør for Boston, MA, og jeg har studenter på alle nivåer, evner og læringsstiler. Unikt for vår skole er vår befolkning av studenter som er visuelle og praktiske elever - dette har faktisk beriket mange av mine leksjoner, og har hjulpet meg til å tenke på litteratur på svært forskjellige måter!
Lag en Storyboard 

(Dette vil starte en 2 ukers gratis prøveversjon - ingen kredittkort nødvendig)Hjelp Del Storyboard That!

Les mer på vår blogg

Lærer Favoritter

Få mest mulig ut av Storyboard That med disse flotte funksjoner!

klasserom funksjoner

Under 14-dagers gratis prøveperiode, vil du og dine elever har full tilgang til alle klasserom funksjoner.

 • Ubegrenset Dreiebøker med opp til 100 celler
 • Personlig Lærer Dashboard
 • Støtte for Google Sign On

Photos for Class

Lett finne det perfekte foto takket være integrering med Photos for Class .

 • Millioner av Creative Commons bilder
 • Automatisk sitert når det brukes
 • Gjør storyboards POP

Kraftig eksport

Etter at storyboardet ditt er opprettet, kan du enkelt eksportere det til høyoppløselige storyboard-celler, PDF, lysbildeserie og så mye mer!

 • Eksporter til PowerPoint, Keynote eller Google Slides
 • Last opp til bloggen din, wiki, e-post eller sosiale medier
 • Opprett klasserommet plakater og tilpassede printables

presentasjon Klar

Raskt slå noen storyboard til en presentasjon for å få umiddelbar tilbakemelding!

 • Ett klikk Levende Slide Show
 • Eksport til PowerPoint (Keynote, og Google Slides kompatibel)
 • Opprett en ny presentasjon like lett etter redigeringer
Start min Gratis Lærerprøve

Leter du Etter Mer?

Sjekk ut resten av våre Lærer Guides og timeplaner!
Våre Postere på ZazzleVåre Lessons på Lærerne ta LærereClever Logo Google Classroom Logo Student Privacy Pledge signatory
https://sbt-test.azurewebsites.net/no/blog/e/økningen-student-oppbevaring
© 2020 - Clever Prototypes, LLC - Alle rettigheter reservert.
Begynn My Free Trial
Utforsk Våre Artikler og Eksempler

Forretningsressurser

Alle forretningsartiklerForretningsmaler

Illustrerte guider

VirksomhetUtdanning
Prøv Våre Andre Nettsteder!

Photos for Class - Søk etter skole-Safe, Creative Commons bilder! (Det Selv Sitater for deg!)
Quick Rubric - Lett Lag og Del flotte rubrikkene!
Foretrekker et annet språk?

•   (English) Increase Student Engagement, Enthusiasm, & Confidence   •   (Español) Aumentar la Retención, el Entusiasmo y la Confianza de los Estudiantes   •   (Français) Augmenter la Rétention, L'enthousiasme et la Confiance des Étudiants   •   (Deutsch) Erhöhen Student Retention, Begeisterung, und Vertrauen   •   (Italiana) Aumentare Student Ritenzione, Entusiasmo, Fiducia &   •   (Nederlands) Verhoog Student Retention, Enthousiasme, & Confidence   •   (Português) Aumentar a Retenção do Aluno, Entusiasmo e Confiança   •   (עברית) שפר את שימור סטודנטים, התלהבות, & אמון   •   (العَرَبِيَّة) زيادة الطالب الاحتفاظ، الحماس، والثقة   •   (हिन्दी) छात्र प्रतिधारण, उत्साह, और विश्वास बढ़ाएं   •   (ру́сский язы́к) Повысить Удержание Студентов, Энтузиазм и Уверенность   •   (Dansk) Forøg Student Retention, Entusiasme, og Tillid   •   (Svenska) Öka Student Retention, Entusiasm och Förtroende   •   (Suomi) Lisätä Opiskelijoiden Säilyttäminen, Innostusta, ja Luottamus   •   (Norsk) Øk Student Retention, Entusiasme, og Confidence   •   (Türkçe) Öğrenci Tutulumunu, Heyecanı ve Güvenini Artırın   •   (Polski) Zwiększenie Retencji Studentów, Entuzjastów i Zaufania   •   (Româna) Creșterea Student de Retenție, Entuziasm, și de Încredere   •   (Ceština) Zvýšení Student Uchovávání, Nadšení, Důvěru &   •   (Slovenský) Zvýšiť Zadržiavanie Študentov, Nadšenie a Dôveru   •   (Magyar) Növekszik Student Megőrzése, a Lelkesedés, és Bizalom   •   (Hrvatski) Povećajte Zadržavanje Učenika, Entuzijazam i Povjerenje   •   (български) Увеличете Задържането на Студентите, Ентусиазма и Доверието   •   (Lietuvos) Didinti Studentų Susilaikymas, Entuziazmas, & Pasitikėjimą   •   (Slovenščina) Povečajte Študent Hrambi, Enthusiasm, & Zaupanje   •   (Latvijas) Palielināt Studentu Saglabāšana, Entuziasmu un Uzticību   •   (eesti) Suurendada Student Säilitamine, Entusiasmi, ja Usaldus